Organisatie


BabyWereld

BabyWereldAl meer dan 20 jaar is BabyWereld hét kenniscentrum voor professionals in de babybranche. Via onze media (vakblad, website, nieuwsbrieven en LinkedIn) bereiken we retailers, fabrikanten en andere professionals in de babybranche.

BabyWereld is het enige vakblad voor babyspeciaalzaken en iedereen die beroepsmatig geïnteresseerd is in baby- en kinderproducten. Dit informatieve en trendy vakblad biedt veel inspiratie voor retailers van een fysieke winkels en webwinkels, inkopers, fabrikanten en leveranciers. BabyWereld verschijnt vier keer per jaar en staat vol met de nieuwste baby- en peuterproducten, nationaal en internationaal nieuws over beurzen, boeiende reportages, prikkelende columns en praktische achtergrondartikelen.

BabyWereld kent de baby- en kindermarkt als geen ander, speelt internationaal een belangrijke rol een heeft een lezersbereik om trots op te zijn. Uit een onderzoek gehouden door Van Es blijk dat maar liefst 51% van de respondenten BabyWereld als meest gelezen en spontaan genoemd vakblad in deze branche noemt. Daarvan leest 88% het vakblad grotendeels of helemaal.

BabyStuf

BabystufIn 2006 lanceerde hoofdredacteur Carola Siksma-Ruiters op eigen kracht de site BabyStuf.nl en de daaraan gekoppelde catalogus, vol met babymusthaves en de laatste trends op het gebied van baby- en kinderproducten. Bedoeld als gids om aanstaande en jonge ouders te helpen met het maken van keuzes uit het grote aanbod babyproducten en het geven van deskundige voorlichting. De site groeide uit tot een groot platform met meer dan 1.200 babyproducten, een deskundigenteam, aankooptips en honderden reviews. Door de inzet op social media stegen de pageviews de afgelopen twee jaar met 105% en de bezoekersaantallen met 40%.

Bekijk alle partners van de verkiezing.