Over de verkiezing


De BabyStuf Baby Innovation Award verkiezing is hét grote jaarlijkse evenement voor de babybranche dat naast vele awards ook veel media-aandacht biedt. Dankzij de samenwerking met fabulous mama&family en de Negenmaandenbeurs, kunnen wij u als organisatie promotie in optima forma presenteren. En nog belangrijker, met deze verkiezing wordt de consument op originele wijze betrokken bij de jurering.

fabulous mama&family jurydag

Voor het tweede jaar gaat de organisatie samenwerken met fabulous mama&family. Op een speciale jurydag in januari zullen aanstaande en jonge moeders uit de door vakjury genomineerde producten hun favorieten aanwijzen. Hieraan wordt door fabulous mama&family een publieksprijs verbonden. De winnaars van de verkiezing krijgen een gezamenlijke spread advertorial in fabulous mama&family aangeboden.

Vaststelling winnaars

Vorig jaar is een beter evenwicht gevonden tussen vakjury, ervaringen door consumenten en online stemmen. Ook dit seizoen komen de winnaars van de verkiezing als volgt tot stand: vakjury, de fabulous mama&family jurydag en de online stemmers bepalen samen, elk voor eenderde, wie de winnaars zijn. Voorafgaand aan het vaststellen van de winnaars worden producten genomineerd tijdens de vakjurydag begin november. In de vakjury zitten dit jaar vertegenwoordigers van Veiligheid.nl, fabulous mama, een testinstituut, een ontwerpbureau, een ergonome en een PR bureau.