Procedure Baby Innovation Award verkiezing


Logo Baby Innovation Award 2017De procedure van de Baby Innovation Award verkiezing verloopt als volgt:

1. Een vakjury nomineert begin november alle inzendingen. Zie juryleden.

2. In Nederland zullen in samenwerking met fabulous mama & family alle genomineerde producten in januari live worden bekeken. Het product met de meeste stemmen wint de fabulous mama & family award. Bekendmaking van deze winnaar zal plaatsvinden op de Negenmaandenbeurs in februari.

3. Daarna kan er door consumenten van 1 december tot 1 februari online worden gestemd op alle genomineerde producten. Dit totaal aantal stemmen bepaalt uiteindelijk wie per categorie de Internationale Consumer Award ontvangt in samenwerking met Kind + Jugend. Bekendmaking van deze winnaars op Kind + Jugend in Keulen in september.

4. De all over winnaar van deze verkiezing per categorie wordt bepaalt door: eenderde van de vakjury stemmen, eenderde van de online stemmen en eenderde van de stemmers van fabulous mama & family. Bekendmaking van deze winnaars op de Negenmaandenbeurs in februari.

5. De Green Award wordt bepaalt door nominatie door vakjury waarna online stemmers winnaar bepalen. Bekendmaking van deze winnaar op de Negenmaandenbeurs in februari.

Lees het reglement Baby innovation Award 2017 >>