Partners


BabyStuf.nl

Babystuf
BabyStuf.nl
is babytrendwatcher in de breedste zin van het woord. BabyStuf signaleert de nieuwste babyproducten, hippe merken en de laatste trends. Inmiddels volgen duizenden zwangere vrouwen, jonge moeders, hun partners, journalisten en redacteuren BabyStuf via social media, de nieuwsbrief en babytrendwatcher blog.

De Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs
De Negenmaandenbeurs is dé plek voor (aanstaande) ouders. Tijdens de beurs in Amsterdam RAI kunnen bezoekers zich door tal van deskundigen en vooraanstaande babymerken laten inspireren en informeren over onder meer de beste verzorging en voeding voor de aanstaande mama en de baby, de leukste kleertjes, veilig vervoer, hippe kinderkamers en leerzaam speelgoed. Op deze beurs zullen de winnaars van deze verkiezing op een speciale stand getoond.

Mama Media Group (MMG)

mamamediagroupMama Media Group is een multimediale uitgeverij met meerdere print- en onlinetitels op mamagebied. Deze titels vormen samen het grootste jongegezinnenplatform in Nederland. MMG wil informeren, inspireren en entertainen en richt zich op zwangere vrouwen en moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
MMG heeft een team met ruim 10 jaar ervaring in de jongegezinnenmarkt en bereikt met het magazine Fabulous Mama, JM voor Ouders en de onlinetitels mamaenzo.nl, fabulousmama.nl, babybrabbel.nl, jmouders.nl en gezinopvakantie.nl maandelijks 1.300.000 moeders.

Mama en Zo

logo_apr2014
Mama en Zo is de grootste online community in Nederland voor zwangere vrouwen en mama’s met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.
Al jaren is Mama en Zo een grote online ontmoetingsplaats voor iedere mama. Naast informatieve artikelen, wordt er op Mama en Zo veel aandacht besteed aan testpanels, deskundigen, tools, blogs en themapagina's.

 

Fabulous mama&family

Fabulous mama&family is een mooi, sprankelend maandblad vol herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama's en inspirerende lifestyle-reportages. Daarnaast brengt fabulous mama&family een uitgebreide mix aan onderwerpen zoals mode, beauty, wonen, reizen, culinair, baby & kids, uitgaan, hotspots en alles waar de moeder van vandaag zich mee bezighoudt.
Logo-fabulous-mama&family

Kind und Jugend Consumer Award

Kind+Jugend logo

Voor de international Consumer Award die een beeld geeft welke producten er per land door consumenten worden gewaardeerd, werkt de organisatie samen met vakbeurs Kind + Jugend die elk jaar in september wordt gehouden. Deze beurs is een van de grootste ter wereld waar meer dan 1100 exposanten uit 40 landen aan deelnemen. Tijdens de Kind + Jugend vakbeurs worden noviteiten op het gebied van kindermeubelen, veiligheidsproducten, kinderwagens, verzorgingsartikelen, speelgoed, textiel etc. gepresenteerd. Voor de nodige verdieping en het zaken doen over de grenzen worden er ook lezingen en workshops gehouden.