Voorwaarden Mijn Beste Baby Idee


Van schets tot proefmodel, van gereed product tot het in de markt zetten, er komt nogal mijn beste baby ideewat bij kijken om een nieuw babyproduct in de markt te zetten. Ook spelen zaken zoals normeringen en veiligheid voor kinderproducten een grote rol. En het type product is ook belangrijk: gaat het om een relatief eenvoudig te maken product van textiel of een nieuw idee voor een kinderwagen?

Lees hieronder de voorwaarden voor Mijn Beste Baby Idee:

  1. Je idee of product moet nieuw zijn en nog niet uitontwikkeld.
  2. Bij voorkeur ontvangen we een schets, foto of video van jouw product of idee.
  3. Na inzending van jouw idee, bekijkt het team van Mijn Beste Baby Idee welke ideeën het beste en meest levensvatbaar zijn. Afhankelijk van het aantal inzendingen worden de inzenders van de beste ideeën uitgenodigd voor een gesprek.
  4. Voor de uitgekozen ideeën wordt een geheimhoudingsverklaring uitvinding getekend, dat inhoudt dat jouw idee ook jouw idee blijft totdat jij tot iets anders beslist zoals verkoop idee of percentage vergoeding.
  5. Het ontwikkelen van een bijzonder lakentje is natuurlijk heel wat anders dan de ontwikkeling van een nieuwe buggy of kinderwagen. Afhankelijk van de te maken investeringskosten zullen we op maat kijken wat er nodig is voor de ontwikkeling van jouw idee.
  6. Wordt jouw idee uitgekozen? Dan zal het Mijn Beste Baby Idee team er met hun expertise alles aan doen om van je idee of product een succes te maken, maar besef dat we nooit garanties kunnen geven dat jouw idee of product ook een succes wordt!

Klik hier om terug te gaan naar de uitleg Mijn Beste Baby Idee en inschrijfformulier.